• St. George is een omni-vereniging en dat houdt in dat we niet alleen voetbal, maar ook handbal en tennis onder de St. George vlag hebben. Voor elk wat wils dus!  Wil je meer weten? Klik dan op een van onderstaande links:

Omni-vereniging St. George (homepage)

Handbalvereniging St. George

Tennisvereniging St. George

Club van 100 Graag tot ziens langs de lijn of in de kantine!

Klaverjassen en keezen
    We gaan weer klaverjassen en keezen! We beginnen op vrijdag 24 september 2021 om 20.00 uur voor de eerste keer, de kantine is vanaf 19.30 uur open, en de koffie en wat lekkers staan dan klaar. Mochten er nu nog mensen zijn, die graag willen komen, maar zich nog niet hebben aangemeld, doe dit dan alsnog via kaartenkeezenstgeorge@gmail.com.

Hieronder de data
    Vrijdag 24 September 2021 Opening van het seizoen
    Vrijdag 22 Oktober 2021
    Vrijdag 26 November 2021
    Vrijdag 17 December 2021 ( Kerstdrive)
    Vrijdag 21 Januari 2022
    Vrijdag 18 Februari 2022
    Vrijdag 18 Maart 2022
    Vrijdag 8 April 2022 Paasdrive en Slotavond
    Mocht een datum niet door kunnen gaan, zullen we dat zsm communiceren via Dorpsbanier en Facebook pagina van St. George.

Tot dan!

Namens de kantinecommissie bestaande uit, Rob Stuyt, Brenda Knijn, Hans Blaauw, Rosa van Leeuwen en Rob Knijn