• Corona richtlijnen RKSV St. George

  Hieronder vind je de Corona richtlijnen. Doel is om iedereen (sporters, vrijwilligers, bezoekers) zo comfortabel mogelijk aanwezig te laten zijn op ons sportcomplex. Deze richtlijnen kunnen wijzigen, als daar aanleiding voor is. Voor de veiligheid van anderen en jezelf verwachten wij dat iedereen zijn best doet om deze richtlijnen op te volgen.

  Wanneer een kantinemedewerker, vrijwilliger of bestuurslid je aanspreekt met betrekking tot deze richtlijnen, respecteer dan s.v.p. de opmerking en volg de aanwijzing(en) op. Dank voor jouw begrip.

  Met vriendelijke groet,
  Omni-vereniging St. George 

  -------------------------------------------------------------------------------------------------- 

  Aanvullende regels op onderstaande regels, per 13 oktober 2020
  Deze regels gelden in ieder geval tot en met zondag 8 december en kunnen verlengd worden.

  Sporten is beperkt mogelijk. Voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt dat sporten alleen mag op 1.5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

  Kinderen tot 18 jaar mogen sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen teams van eigen vereniging.

  Naast de sportkantine, zijn ook de kleedkamers en de douches gesloten.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------  

  Aanvullende regels op onderstaande regels, per 29 september 2020

  Geen toeschouwers/supporters
  Het sportccomplex is alleen toegankelijk voor sporters, begeleiders en vrijwilligers van St. George die een dienst hebben. Het is niet toegestaan om als supporter aanwezig te zijn bij trainingen en wedstrijden.

  Kantine
  De kantine is gesloten.

  Afstandregels
  blijven van kracht.

  Vervoer naar tegenstander
  Ouders die kinderen vervoeren naar een tegenstander, mogen als 'begeleider' aanwezig zijn op het sportcomplex van de tegenstander.

  Verder zijn de onderstaande regels, voor zover toepasbaar, van kracht. 

  --------------------------------------------------------------------------------------------------

  Gezondheid en hygiëne
  Voor iedereen geldt: wanneer je ziek bent of je voelt je niet fit, blijf dan thuis. Wanneer je de kantine betreedt, vragen we je om je handen te wassen met desinfecterende gel. Er ligt ook een registratieformulier waarop je je kunt registreren, t.b.v. eventueel bron- en contactonderzoek.

  Sporten
  Er mag gesport worden zoals jullie gewend zijn. Tijdens de sportbeoefening zijn er geen beperkingen. De afstandsregels dienen voor en na de wedstrijd wel in acht te worden genomen door de sporters.

  Kleedkamers handbal/voetbal volwassenen/senioren
  In de kleedkamers dienen volwassenen 1,5 meter afstand te houden. Voor senioren teams voetbal zijn er maximaal 2 kleedkamers per team beschikbaar. Voor senioren teams handbal is 1 kleedkamer beschikbaar.

  Kleedkamers handbal/voetbal jeugd
  Jongeren tot 18 jaar hoeven geen afstand tot elkaar te houden. Voor jeugdelftallen geldt dat er 1 kleedkamer per team beschikbaar is.

  Afstand houden
  Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar wel tot volwassenen. Volwassenen (18 jaar en ouder) dienen altijd, zowel buiten (langs de lijn bij de voetbal, handbal, tennis en jeu-de-boules) als binnen (in kantine en kleedkamers) 1,5 meter afstand te houden. Fysiek contact (handen geven, etc) is dan ook niet toegestaan.

  Vervoer naar andere clubs
  Voor het vervoer naar uitwedstrijden, is het je verantwoordelijkheid om veilig en comfortabel te reizen. Het dragen van een mondkapje is optioneel. Overleg hierover met je coach en/of je teamgenoten.

  Looproutes en afstandslijnen
  In de buitenruimte zijn geen afstandslijnen aangebracht. Binnen zijn looproutes en afstandslijnen aangegeven. De entree van de kantine (aan de kant van het A-veld) is alleen ingang tot de kantine. Er zijn twee uitgangen vanuit de kantine; één naar het handbalveld en één via het kleedkamergebouw naar buiten (richting tennis- en voetbalvelden).

  Als je vanuit de kantine naar de toiletten/kapstok wilt, volg je de looproute richting één van de twee uitgangen. Je betreedt vervolgens de kantine via de vaste ingang aan de kant van het A-veld, zodat je direct bij de toiletten/kapstok bent.

  Kantine en tenniskeet
  Het bestellen van consumpties aan de bar wordt in vakken verdeeld. Wij rekenen af met een pinautomaat. Er zijn uitsluitend zitplaatsen in de kantine/tenniskeet; het is niet toegestaan binnen te staan. Er staan maximaal 4 stoelen om een (sta)tafel. Wij verzoeken je deze stoelen om de tafels te laten staan.

  Vragen?
  Neem contact op met een bestuurslid (zie website rksvstgeorge.nl voor contactgegevens) of vraag het de mensen achter de bar in de kantine/tenniskeet. We vertrouwen erop dat we op deze manier rekening met elkaar kunnen houden.

  Veel plezier op ons sportcomplex en bij voorbaat dank voor jouw medewerking!