• Corona richtlijnen RKSV St. George

Update 4 september 2021:

Hieronder vind je de Corona richtlijnen. Doel is om iedereen (sporters, vrijwilligers, bezoekers) zo comfortabel mogelijk aanwezig te laten zijn op ons sportcomplex. Deze richtlijnen kunnen wijzigen, als daar aanleiding voor is.
    Voor de veiligheid van anderen en jezelf verwachten wij dat iedereen zijn best doet om deze richtlijnen op te volgen.

Wanneer een kantinemedewerker, vrijwilliger of bestuurslid je aanspreekt met betrekking tot deze richtlijnen, respecteer dan s.v.p. de opmerking en volg de aanwijzing(en) op. Dank voor jouw begrip.

Met vriendelijke groet,
    Omni-vereniging St. George

--------------------------------------------------------------------------------------------------

We kunnen weer meer, maar graag nog wel aandacht voor het volgende:

We kunnen weer sporten. De kleedkamers zijn gewoon te gebruiken, de kantine is open. Tijdens het sporten geldt de anderhalve meter afstand niet, maar voor en na het sporten wel. Supporters, begeleiders en vrijwilligers houden altijd anderhalve meter afstand.

Gezondheidscheck
    Voor iedereen geldt: wanneer je ziek bent of je voelt je niet fit of je hebt klachten, blijf dan thuis.

Vragen?
    Neem contact op met een bestuurslid (zie website rksvstgeorge.nl voor contactgegevens) of vraag het de mensen achter de bar in de kantine/tenniskeet. We vertrouwen erop dat we op deze manier rekening met elkaar kunnen houden.

Veel plezier op ons sportcomplex en bij voorbaat dank voor jouw medewerking!