• Kerstboom bestellen

• DOE MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE | Kerstboombestellen.online uw kerstboom gratis thuisbezorgd en St George ontvangt €2,00 van uw bestelling

Beste leden van St George

De kerstperiode staat weer voor de deur, en dat zal niemand ontgaan zijn.

De mannen van www.kerstboombestellen.online  hebben een sponsoractie bedacht waarvan €2,- per verkochte boom aan de club gesponsord wordt.

Hoe is de actie te verzilveren?

In de webshop na het selecteren van de kerstboom kom je bij de stap om je contact gegevens in te vullen en de betaling in orde te maken. Bij het contact formulier staat een kopje selecteer hier de gewenste vereniging, daarbij klik je St George aan en vervolgens word dit bij ons verwerkt.

Klik hier en bestel direct!

www.kerstboombestellen.online

Wij werken met een bestel periode tot en met 1 december, daarna sluit de webshop.

De bomen zullen dit jaar op 6 & 7 december worden uitgeleverd, en word geheel gratis bij je thuisbezorgd. Vooraf ontvang je keurig een mail met de bezorgdatum en een tijdsindicatie.

Wij namens St George hopen uiteraard dat op deze manier de club een mooi sponsorbedrag tegemoet komt.

Met sportieve groet van het bestuur