• 100% ASO neutraal

 • 100% ASONeutraal een succesvolle aftrap

  De campagne 100% ASONeutraal is 25 januari van start gegaan en ook St. George heeft zich aangesloten bij dit initiatief van de gezamenlijke verenigingen in West-Friesland.

  De uitwerking middels deze campagne heeft na een jaar voorbereiding zijn stap, een noodzakelijk stap, gezet met als doel het verbeteren van het gedrag op en rond het sportveld. De gezamenlijke uiting, binnenkort te zien, bij alle verenigingen, de tekst - de borden - de uiting op poster en viltjes, zal bijdragen aan het behalen van het doel.

  De aftrap bijeenkomst was druk bezocht door vele verenigingen, gemeenten, onze collega’s van Groeier, KNVB en de pers. Na een korte introductie en een kort woordje van Erwin Dam, KNVB-verenigingsadviseur was het woord aan Eredivisie-Scheidsrechter Erwin Blank. Na een mooie anekdote kreeg Erwin een scheidsrechterband en een shirt van de campagne overhandigd. Ook Erwin ondersteunt de campagne van harte.

  Met de start van deze campagne en de gezamenlijke uiting gaan we een duidelijk signaal geven naar de bezoekers en sporters en trachten daarmee het gedrag rond en op het veld te verbeteren. Bovenal een uiting die in heel West-Friesland uniform is en daardoor zeer herkenbaar wordt voor de bezoekers, spelers, coaches, scheidsrechters en clubs.

  Meer informatie: www.asoneutraal.nl.